Opleiding en training

VHLS opleiding en training / ADR Bewustmaking

Voor wie?

In het ADR staat dat een ieder die betrokken is bij het vervoer of behandeling van gevaarlijke stoffen, verplicht is daarvoor een op zijn of haar functie gerichte opleiding te volgen. Vanzelfsprekend kunnen wij die functie specifieke opleidingen voor u verzorgen, zowel in- als extern. Deelnemers aan de opleiding ontvangen na goed gevolg het “certificaat bewustmaking”.

Interne opleidingen (in-company)

Interne opleidingen worden op locatie bij u verzorgd. Daarbij krijgt u volledig maatwerk, toegespitst op de situatie binnen uw bedrijf. Uw wensen en de verplichtingen van de wet- en regelgeving worden gecombineerd tot een ijzersterk pakket. Dit leidt tot gemotiveerde cursisten die de opgedane kennis direct in de praktijk kunnen brengen. U ziet en boekt dus direct resultaat! Door de opleiding op de door u gewenste locatie te verzorgen, wordt extra reistijd van cursisten voorkomen.

E-Learning

VHLS biedt cursisten de mogelijkheid om de ADR-Bewustmaking door middel van E-Learning in de vorm van een Live Webinar te volgen.

Onze opleidingskundig adviseur digitaal leren heeft door haar jarenlange ervaring expertise in huis die voor E-Learning van belang is. We vertalen de boodschap naar begrijpelijk lesmateriaal en zorgen ervoor dat deze overkomt, begrepen en onthouden wordt.

Door het laten opleiden van medewerkers neemt u op deze manier de maatschappelijke verantwoordelijkheid en onderschrijft de zorgplicht voor de werkgever. Dit is een gedegen kwaliteitsimpuls veiligheid personeel conform de geldende voorschriften uit de diverse wetsdomeinen.

Bent u benieuwd hoe dat precies in zijn werk gaat? Kijk dan op onze pagina “Blended Learning“. Een unieke en effectieve combinatie van traditioneel klassikaal onderwijs met E-Learning.

Live Webinar

Een vorm van E-learning is het volgen van de training via een zogenoemd Live Webinar. Met een beperkt aantal deelnemers kan er op een verantwoorde interactieve wijze kennis worden overgebracht. Het rechtstreeks stellen van vragen aan de docent is mogelijk, alsmede het behandelen van actuele vraagstukken of onderwerpen.

Externe opleidingen

De externe opleidingen (open-inschrijving) worden verzorgd in samenwerking met PREZPUNT op locaties in heel Nederland.

De PREZPUNT-docent heeft jarenlange ervaring als docent en specialist op het gebied van gevaarlijke stoffen.
Die expertise en heldere uitleg staan garant voor een optimaal resultaat voor de cursisten.