ZKN (aspirant) leden: “Toetsing op gevaarlijke stoffen”

ZKN-Toetsingscriteria

Zoals bij u wellicht bekend zal zijn, zijn vanaf de eerste audit in 2018 door KIWA of Lloyd’s Register de laatste ZKN-keurmerk Toetsingscriteria (versie januari 2023) van kracht.
In deze versie heeft ZKN opgenomen dat aangesloten klinieken en behandelcentra verplicht getoetst  worden op de regelgeving voor gevaarlijke stoffen (artikel 20c). Deze toetsing op elf onderwerpen vindt plaats door middel van een audit bij u op locatie. U dient deze te laten uitvoeren door een aantoonbaar erkend gecertificeerd Veiligheidsadviseur Gevaarlijke Stoffen (ADR). VHLS en PREZPUNT zijn hiervoor beiden bevoegd en gecertificeerd. De eerste klinieken zijn inmiddels door ons geauditeerd en hebben een positieve beoordeling ontvangen.

Jarenlange ervaring

Met onze jarenlange ervaring in de medische sector (ziekenhuizen, klinieken, behandel- en zorgcentra) kunnen VHLS en PREZPUNT u de helpende hand bieden bij deze toetsing.
Tijdens de audit, waarbij onder meer controle op naleving van de regelgeving plaatsvindt, ontvangt u vanzelfsprekend ook adviezen en tips. Eventuele vragen worden beantwoord en u ontvangt na afloop het auditrapport. Hierin staan de constateringen, verbeterpunten en aanbevelingen. Een nabespreking van de rapportage is standaard inbegrepen. Indien gewenst is verdere begeleiding mogelijk.

Maatwerk

Wij leveren graag maatwerk, specifiek geënt op uw situatie. Daarvoor plannen we een vrijblijvende telefonische voorbespreking in. Aan de hand van de verkregen informatie ontvangt u van ons een voorstel. U weet dan vooraf wat de kosten zijn en wat u van ons kunt en mag verwachten.  Als lid van ZKN bieden wij u 15% korting aan op onze standaard tarieven.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.
Meteen een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Dat kan telefonisch via 06-10935661 of per mail info@vhls.eu.